YoUpdates

Dankjewel

31 december 2017

31 december 2017

Wat een bewogen jaar, wat een rot jaar, maar wat een rijk jaar, . That sums it up.

Vorig jaar stonden we er anders voor, aan het begin van deze achtbaan. En nu aan het einde van dit jaar maken we de balans op. Is Youp ruim 400 kralen verder aan zijn ketting, maar zitten we (hopelijk) in de laatste fase van behandeling. In januari ontvangt Youp zijn 4e chemo thuis kuur. En daarna volgen scans. Hopelijk wijzen die ons naar de bloemenkraal… We begonnen dit jaar met heel veel zorgen om onze kleine Youp, met onwetendheid van de weg voor ons, en maar goed ook.

Maar ook onwetend van al het goede in de mensen. Want wat hebben we dit jaar veel steun van jullie mogen ontvangen, van familie, vrienden, collega’s, lotgenoten, bekenden en ook heel veel onbekenden. Wat zijn we geraakt door al jullie lieve berichten, kaarten, kaarsjes attenties die ons er zo doorheen hebben geholpen. Iemand stuurde me eens: “Laat ons de ouders dragen, zodat zij hun kind kunnen dragen”. En we zijn gedragen, meer dan ooit. Het was zelden stil er was zelden geen post en er was altijd wel iets voor ons gedaan. We willen jullie heel erg bedanken voor al jullie steun, te veel mensen om persoonlijk te bedanken. En hoewel we nog zeker niet klaar zijn, voelen we veel kansen en optimisme voor 2018 en bovenal veel dankbaarheid voor jullie steun.

Voor iedereen wensen we dat 2018 vooral heel veel liefde, warmte en gezondheid brengt….
En die liefde zullen we verder delen… Pay it forward…. Dan wordt de wereld toch een stukje mooier.

Voor nu zijn onze gedachten ook heel erg bij onze lotgenoten die hun kind nog vol in het gevecht hebben en de ouders die de kinderen helaas niet in hun armen meer mogen sluiten en een enorm gemis ervaren.

Speciaal zijn onze gedachten ook bij mijn oom Klaus die vorige week de diagnose hersentumor heeft gekregen. Onze gedachten zijn ook bij hem en zijn familie.

Heel veel liefs van Ray, Dagmar, Bram en Youp

 1. Lieve Youp, wat ben ik blij dat jij bij jouw mama en papa woont. Je hebt zulke lieve ouders en mama schrijft zo mooi en leuk over jou!
  Ik ben ook een oma en kan me heel goed indenken hoe het zou zijn als je mijn kleinkind zou zijn. Heel veel geluk voor 2018.
  Ik blijf een kaarsje voor je branden, mijn kleinkinderen weten , dat is Youp zijn kaarsje en dat moet altijd branden.
  We gaan ervoor!
  Heel veel liefs, Justine Smit

 2. 13 december 2016 ,
  “Een groot avontuur wat klein begon”,
  Wat een spannende reis hebben jullie dit jaar meegemaakt.
  Voor volgend jaar heel veel goeds en sterkte met alles
  Lieve groet
  Ronald en Gemma

 3. Ik wens jullie al het goeds voor 2018! Ik volg jullie sinds mei en ik wil zo graag lezen dat het helemaal goed gekomen is met Youp. Ik weet zeker dat die dag ooit komt. Respect voor jullie als ouders en jullie twee mooie mannen

 4. Lieve Dagmar

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed gaat ben daar heel blij om.
  Al zal er denk ik nog een lange weg te gaan zijn En ja het is heel moeilijk en steun van familie en vrienden je vertelde het me toen al is heel belangrijk . Heb je raad opgevolgd ik zorg dat er iedere dag een bakje eten voor ze is zodat ze niet hoeven te koken de was neem ik mee. Ik kan het doen omdat ik met pensioen ben en in Amsterdam woon, maar als ze in Utrecht zitten zal het wat moeilijker worden. De tranen lopen over mijn wangen . Nu drie maanden nadat ik je heb leren kennen zitten wij nog in die achtbaan waarvan we niet weten hoe en waar die zal eindigen . Ik ben een verwoed breister en heb alles wat ik brei op marktplaats staan maar de opbrengst gaat nu naar Kika , VOKK en ja al mijn knuffels heb ik verkocht voor een commercial van de COOP opbrengst € 210 het waren 27 knuffels a € 7.50 per stuk en het bedrag hadden ze afgerond naar boven. Kreeg twee weken gelden een bestelling voor vijf kleine rode kruis beertjes dus daar ben ik nu mee bezig ook die opbrengst gaat naar het goede doel en met kerst kreeg ik een bestelling voor babyslofjes van een arts . Op deze manier draag ik dan mijn steentje bij voor al die Kanjers met lef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *