YoUpdates

Youpdate 9 maart 2017 (2)

9 maart 2017

Lieve allemaal, een bericht van ons vanuit Utrecht. Helaas hebben geen goed nieuws. Na gisteravond de blaas was geleegd in het AMC en Youp slecht bleef drinken moest ik (Dagmar) met Youp naar Utrecht komen. Daar hebben we een spoed MRI gehad.

Al vrij snel kreeg ik daarna de oproep om samen met papa in gesprek te gaan met de oncoloog. Het blijkt dat de tumor wel substantieel gegroeid is in het bekken. De tumor lijkt hem dus nu toch pijn te bezorgen en te belemmeren. Daarom moeten we nu blijven in Utrecht.

Maandag starten we met chemotherapie. De exacte therapie wordt morgen door onze arts met ons besproken. Vandaag heeft Youp dus een katheter gekregen en krijgt hij vocht en medicijnen toegediend. Dag En Youp slapen in Utrecht en morgen komt Ray.

Morgenmiddag komt bram waar we met een pedagogisch medewerker hem het nieuws moeten vertellen. Hopelijk mogen we het weekend thuis doorbrengen als we het katheter zelf kunnen verzoegen en youp wel weer gaat eten.

Zondagavond wordt Youp weer opgenomen om maandag onder verdoving een intraveneuze lijn geplaatst te krijgen waardoor ze straks makkelijker de chemotherapie kunnen toedienen en misschien ook een sonde voor voeding en medicijnen.

Jullie begrijpen, niet het nieuws wat we gehoopt of verwacht hadden. Het is zwaar en Youp heeft het vandaag moeilijk. Maar we zijn strijdlustig en vol moed. We hebben honderden vragen en nog geen antwoorden. Morgen meer nieuws. We zullen moeten leven dag bij dag.

Liefs van Ray en mij x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *