YoUpdates

Mini YoUpdate…

13 juli 2017

Vanmiddag is Youp geopereerd aan zijn Porta Cath… Deze is tijdens een korte procedure eruit gehaald. Youp heeft daarvoor tot 16 uur vanmiddag nuchter moeten zijn, best heel lang voor zo’n kleintje maar hij heeft zich met hulp van papa kranig geweerd. 

Hij ligt nu heerlijk te slapen en krijgt via een infuus aan zijn voetje nog 48 uur antibiotica om te zorgen dat het definitief dag zeggen is tegen deze bacterie. 

Dan zijn we ook nog gebeld, dat we in plaats van woensdag ons maandag aanstaande al mogen melden in Utrecht, voor het plaatsen van de nieuwe porta Cath. Er zal dan ook een gehoortest en een  hartfilmpje worden gemaakt, om zo mogelijke schade aan gehoor of hart nav deze kuren straks te kunnen constateren. Aansluitend zal dan de N5 kuur ook maandag al starten. 

Ik krijg veel vragen over post en cadeaus voor de jongens. Met kaartjes zijn we altijd blij. In de vorige post staat het adres… Kaartjes komen door de interne postvoorziening in het ziekenhuis altijd een paar dagen later aan 😊. Mochten we al weg zijn dan sturen ze ze altijd na, dus ze gaan nooit verloren.

Wat betreft cadeautjes zijn we door zovelen al enorm verwend in de afgelopen maanden. En willen we benadrukken dat dit niet onze intentie waarom we ons verhaal delen. Maar bij herhaald verzoek door sommigen hebben we nu wat speelgoed en spulletjes op een rij gezet, die Youps verblijf fijner kunnen maken. Om te voorkomen dat we misschien dingen krijgen die we al zo genereus hebben ontvangen. Want onze jongens zijn door eenieder meer dan verwend. Maar we herhalen, kaarsjes, berichtjes en een tekening of een kaartje is een gebaar waar we meer dan dankbaar voor zijn. En voor ons meer dan genoeg is.

Nu nog even in het AMC dan zondag thuis en maandag weer op voor een week Utrecht. Let’s kick some tumorsbutt… 

Lieve groetjes Dagmar en Ray
PS kijk die Ray eens even shinen… Gisteren was Nicolette van Dam met haar Stichting Amsterdam Bracelet in het Emma kinderziekenhuis en kwam ook bij Youp op bezoek. Die Youp keek verbaasd bij deze schone dame… Papa daarentegen met een brede lach. En nadien cadeautjes voor beide jongens!

 1. Wat moet zo’n klein ventje toch veel verduren , maar die positiviteit van jullie is ongekend. Wat een toppers zijn jullie!
  Van zeer grote afstand volg ik jullie en leef ik intens mee.
  Kick that tumor en op naar de volgende positieve uitslagen.

  Liefs Laura Levert

 2. Lieve Dagmar en Ray,
  Wat moet dat lieve,mooie mannetje en
  jullie toch doormaken. Maar sterk zijn jullie
  Veel respect hebben we voor jullie.
  Wij wensen jullie sterkte en hopen op het goed met hem gaat !
  Liefs voor jullie allemaal!
  Paul en Hilde

 3. Dagmar, Raymond ,Bram en vooral Youp , heel veel sterkte weer de komende dagen ,
  Kaarsje brandt ,
  Lieve groet ,
  Ronald en Gemma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *