YoUpdates

YoUpdate 6 augustus -klaar voor kuur 6.

6 augustus 2017

Vandaag worden we rustig wakker, de zon schijnt en we zijn een beetje lui. Bram is uit logeren en zo kunnen we vandaag alles rustig inpakken. Morgen begint de zesde chemokuur, een nieuwe 8 daagse kuur in het AMC.

Het is weer spannend om te beginnen en we kijken er beiden niet echt naar uit. Dus vandaag genieten we nog even volop van elkaar. Youp heeft zich in de afgelopen twee weken zo goed ontwikkeld, hij heeft ondanks de aplasie alleen een bloedtransfusie hoeven ondergaan en is verder de gehele twee weken thuis geweest. Wat een luxe. En we konden dus ook een een paar dagen weg. Een paar dagen genieten in Kijkduin. Waar we door mijn collega’s enorm in de watten werden gelegd. We genoten van een dagje Drievliet, een enorme fijn bezoek aan Madurodam en het strand de rust, maar boven al van elkaar. Nu gaan de jongens echt al een beetje met elkaar spelen. Ze genieten in elk geval van het bij elkaar zijn en daar genieten wij dan weer van. Het blijft een bijzonder proces waarbij we ons steeds realiseren dat het zo bijzonder en goed is om van de kleine dingen te genieten, van een aardig woord, een mooi gebaar, de zonsondergang, vriendschap, een flauwe grap, een heerlijk ontbijt… Het leven kan zo simpel zijn.

Maar ook zorgt het ervoor dat morgen iets is waar we allebei tegenop zien, natuurlijkwe gaan ervoor en we weten nu ook dat het tussen of na de kuur anders kan gaan. En daar moeten we ons maar op richten, en geloven dat het goed komt!

Morgen blijf ik 2 nachten bij Youp en zo lief hebben al 2 vriendinnen aangeboden om even langs te komen. Zo lief, zo fijn. En dan al die berichtjes en kaartjes van mensen die aan ons denken vanaf hun vakantie adres. Dankjewel daarvoor, zo lief.

Zo computer weg en wij gaan genieten van het mooie weer vandaag en van elkaar! Doen jullie dat ook !

 1. Lieve Dagmar, Ray, Bram en Youp,
  Wat een fijn gezin zijn jullie toch dat jullie ondanks de ziekte
  van Youp zo van de kleine dingen genieten.
  Veel succes komende week, het kaarsje gaat weer branden.
  Groet, Cees en Jose

 2. We voelen en leven mee.. inderdaad pluk de momentjes en lijst ze denkbeeldig in. Kus voor je flinke ventje en veel liefs voor jullie!

 3. Hoi hoi lieve mensen,
  Wat een goed bericht om te lezen en fijn dat jullie ondanks alles een paar dagen er op uit hebben kunnen gaan en leuke dingen konden doen.
  Dat straalt van de foto’s af.
  Heel veel sterkte voor jullie nu weer de komende acht dagen en ook hier in Drenthe branden de kaarsjes.
  Lieve groet
  Ronald en Gemma

 4. Lieve Dagmar, Ray, Bram en Youp,
  Hopelijk slaan jullie je er met zijn allen weer goed doorheen. Heel veel sterkte en…we blijven kaarsjes psteken en duimen.
  Liefs, Colien

 5. lieve luitjes
  heerlijk dat jullie even van wat ontspanning konden genieten en de batterij weer een beetje konden opladen voor de komende dingen die weer komen gaan.
  veel sterkte weer !!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *