YoUpdates

YoUpdate – de avond ervoor

25 oktober 2017

Het is laat op de avond. Al de hele dag wil ik jullie een korte update sturen. Maar de zenuwen spelen me parten, mijn hoofd kent geen rust en mijn concentratie is oppervlakkig. Na gisteren een fantastische uitleg te hebben gekregen van een pedagogisch medewerker, was Bram gerustgesteld. Duidelijk opgelucht verlieten we het PMC, en omdat het vakantie was gingen we lunchen in Bilthoven samen met opa en omi. Even wat vieren… Wat precies weet ik niet, maar het was tijdvullend en afleiding. Bram ging daarna mee met mijn ouders logeren. Het afscheid vond hij zichtbaar moeilijk, maar hij was dapper. Daarna over tot de orde van de dag, gek doen met opa. Vandaag gingen we dan op weg terug naar het PMC, aangekomen met onze vrolijke man, verliep alles super vlot. En liggen we nu samen met een oude bekende op de kamer. Heel fijn. De zenuwen en de zorg werden met bij het naar bed brengen van Youp even te veel, maar hij viel rustig in slaap. Wij hadden een gezellige avond in de huiskamer met andere ouders. En zo rond 22 uur vertrok Ray naar het Ronald McDonald huis. Hij slaapt daar, ik bij Youp. Morgenochtend is het zo ver, rond 9 uur staat de operatie gepland. Ik zal morgenavond een YoUpdate sturen, eerder ligt mijn aandacht bij Youp en Bram. Wel zijn we bijzonder dankbaar voor de overweldigende aantal appjes, mailtjes, kaartjes en berichtjes. Heel veel dank we voelen ons geliefd en dankbaar. Het helpt enorm. Morgen verblijft youp op de intensive Care, daarna komen we hopelijk terug op afdeling Pauw. Op verzoek hier nog maal het adres Prinses Maxima Centrum Afdeling Pauw Tav Youp Daniëls Lundlaan 6 3584ea Utrecht Morgen gaan we ervoor, weer een stap dichterbij het einddoel. Dank voor al jullie kaarsjes, gebeden en positieve gedachten! Liefs Dagmar en Ray

  1. Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Wat is dit spannend. Weer een stap dichterbij zijn herstel.
    De kaarsjes gaan weer branden morgen. Slaap zacht.
    Ik denk aan jullie.

  2. Heel veel succes en sterkte morgen! Ik hoop zo dat deze kleine dappere strijder het einddoel haalt. Al mijn kaarsjes in de huiskamer steek ik morgen aan voor Youp en jullie gezin. Liefs Celine

  3. Heel veel sterkte vandaag! Kaarsjes gaan aan en alle positieve gedachten en kracht komt jullie kant op. Heb vertrouwen! Veel liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *