YoUpdates

YoUpdate… De uitslagen van vandaag 18 oktober

18 oktober 2017

Lang verwacht, de uitslagen van de 7e en 8e kuur. En die zijn goed. Vandaag reed ik met een knoop in mijn maag naar Utrecht. Het was spannend, we wisten dat de operatie een mogelijkheid was. En dat is de volgende stap. De oncoloog begon met de woorden: “ Goed nieuws”. Het is operabel en we gaan dan ook van start met de informatie over de aanstaande operatie. Ook de verpleegkundig specialist en de chirurg sloten aan. De operatie staat gepland voor donderdag 26 oktober aanstaande. We zullen ons op de woensdag al melden in het ziekenhuis om de anesthesist en de chirurgen de kans te geven om het laatste onderzoek te doen. Het is natuurlijk ontzettend spannend en ook wel eng. Maar het is een lang-verwachte en nodige stap. Het is een stap vooruit en een enorm belangrijk punt in het proces. Uiteraard met zeker wat flinke risico’s, met name op schade aan zijn zenuwen rondom zijn blaas. Die kunnen voor altijd beschadigd raken, een aannemelijk risico waarbij dan Youp voor de rest van zijn leven een katheter zou moeten krijgen. MAAR… we hebben enorm vertrouwen in onze chirurgen, het verplegend personeel en de oncologen. Deze stap moet, en is dus eigenlijk super goed nieuws. We bedanken jullie allemaal voor alle geweldige steun in de vorm van ontelbare berichtjes, kaarsjes, kaartjes etc. Daar zijn we ongelofelijk blij mee. Volgende week vragen we jullie donderdag al jullie positieve energie, kaarsjes en gedachten naar Utrecht te zenden om daar de chirurgen te ondersteunen bij deze belangrijke taak, en onze Youp om dit te ondergaan Nu genieten we even van het moment, stellen we de zorgen over de risico’s nog even opzij, en genieten we even van elkaar.

Liefs namens de mannen, Dagmar

 1. Zo’n mooi bericht, ik ben zo blij voor jullie!
  Wat een spanning zullen jullie weer gehad hebben.
  Op naar volgende week, de kaarsjes gaan weer branden, heel veel sterkte, geniet deze week van elkaar en veel liefs

 2. Heel spannend allemaal , maar wat fijn dat de chemo zn werk heeft gedaan.
  We denken aan jullie en heel veel sterkte de komende week!

 3. Oooo Daggie wat een goed nieuws!!! Ik zit het met kippenvel te lezen! Wat ben ik blij voor jullie !! Zeker ook erg spannend, maar wel weer een dikke stap vooruit!!! Nu even lekker genieten van het moment ❤!
  Dikke kus

 4. Wat een fantastisch nieuws. Het wordt een ontzettend spannende tijd nog voor jullie, maar met positieve energie komen jullie hier ook doorheen. Ik ga heel hard duimen voor een voorspoedige operatie. Heel veel liefs.

 5. Wat een super goed bericht en uiteraard volgende week donderdag
  In onze gedachten met een kaarsje voor jullie en het volledige team dat Youp gaat opereren en zeker voor Youp
  Ronald en gemma

 6. Wat fijn, zeker spannend. Samen staan julie sterk. Kaarsje brand hier volgende week voor jullie. Liefs, Lisette, Fred Emma en Benjamin

 7. Jeetje wat geweldig dat Youp kan worden geopereerd! Maar ook: Jeetje wat spannend!!
  De kaarsen aan, de zonnestralen jullie kant op, donderdag zijn we in gedachte bij jullie.
  Succes deze week, hopelijk zit hij vol genietmomentjes met elkaar.
  Veel liefs, Corine.

 8. Hallo,

  Ik ben al een tijdje een ‘stille volger’ via IG. Ik vind het bewonderingswaardig hoe jullie omgaan met de ziekte van Youp. Vaak lees ik de berichtjes met een traan van ontroering en lach om de vrolijke koppies van de jongens.
  Vandaag betrapte ik mij erop extra op IG te kijken of er al een update was. Best gek omdat ik jullie helemaal niet ken.
  Wat een goed nieuws, maar ook heftig nieuws. Ik zal volgende week alle positieve energie naar de medici sturen. En kaarsje opsteken voor Youp en jullie.

 9. Oooooo wat een enorm goed nieuws en oooo wat is het tegelijkertijd ook een enorm en doch enge gebeurtenis die voor jullie deur staat. Hou het vertrouwen vast. En blijf geloven en hoop houden. Ik ga as donderdag zeker positieve energie jullie kan opsturen. Geniet met volle teugen van elkaar. En lieve kleine Youo. Ik heb je nooit in het echt ontmoet. Maar wat heb ik een bewondering voor de oerkracht die je hebt. Je lieve koppie toverd een glimlach op mijn gezicht. Via deze weg een lieve knuffel voor jouw! Hou volle kleine sterke man. Gr Floortje

 10. Lieve mensen,
  Wat een goed nieuws. Natuurlijk een kaars en onze
  positieve gedachten zullen we uitstralen richting het ziekenhuis in Utrecht.
  Wel weer hele spannende tijden voor jullie .Zoals ik al eerder schreef willen we
  heel graag iets voor jullie betekenen in welke vorm dan ook.
  We leven heel erg met jullie mee en zijn in gedachten
  de 26e bij Joup en jullie allemaal.
  Veel sterkte in deze o O spannende tijd.
  Lieve groeten Paul en Hilde

  !

 11. geweldig nieuws , al blijft het spannend en ook een operatie is niet niks , maar je bent van ver gekomen en een lange weg afgelegd en dat is ook geweldig om je te realiseren

  heel veel sterkte en succes volgende week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *